Okulumuz Hakkında

Sille Mah. Hükümet Cad. No16 Selçuklu / KONYA
 Fotoğrafı

VİZYON

* Çevremizde okuyan, okuduğunu yorumlayabilen, * Öğrenmeyi öğrenen, bilginin değişikliğine inanan, * Bilgiyi araç olarak kullanabilen, bu yolda çevresindeki diğer okullara örnek olan; * Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümseyen, Türk Milleti´nin bir üyesi olarak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşıyan; * Haklarını ve sorumluluklarını bilen iyi insan, İyi vatandaş ve dünya uluslarının meslek mensupları ile rekabet edebilecek bilgi ve beceri düzeyi yüksek kalitede insanlar olarak yetiştirmek; * Hem ulusumuzun değerlerini, hem de dünyadaki insanlık ailesinin ortak mirasını koruyacak bilinçte erdemli insanlar olarak hayata hazırlamak vizyonumuzdur.

MİSYON

* Biz her türlü bilgiye açık, * Toplum içinde çevresiyle barışık, * Bilgiye ulaşabilme becerisine sahip, * Kendini geliştirme yolunda ilerleyen, * Gelişen dünyada evrensel değerleri benimsemiş, * Öğrenci, veli ve toplum için varız.

Öğretmen

Rehber Öğretmen